top of page
MOYAL-01990.jpg

קצת עלינו...

מסעדת בלה היא מסעדת שף איטלקית ים - תיכונית, אשר מתמחה בדגים טריים ופירות - ים. בנוסף, המסעדה מגישה בשר, סלטים, פסטות ופיצות. המסעדה מגישה מנות ילדים.
המסעדה ממוקמת בכניסה למושב ׳בית שערים׳, באמצע גינה פסטורלית ורחבת דשא גדולה במיוחד שתאפשר לכם להנות משקיעה נעימה או משחק עם ילדיכם בזמני ההמתנה במהלך הארוחה.

הכל התחיל כשזוג חברים שגדלו בעמק יזרעאל, עידן ליפשיץ וליאור גולן, החליטו להגשים את חלומם הותיק לפתוח מסעדה בעמק. כיום, לאחר יותר מ-10 שנות פעילות, הם עומדים גאים על כך שהמסעדה שלהם ממשיכה לספק את רצון לקוחותיהם עם שירות מסביר פנים וחומרי גלם איכותיים.

שף עידן ליפשיץ עבד במטבח המיתולוגי של יועזר בר יין, ולאחר מכן שימש כשף התפעולי (או סו שף) במסעדת טוטו של שף ירון שלו. עידן למד על חשיבות איכות וטריות חומרי הגלם במטבח, השקפה אשר באה לידי ביטוי בתפריט המסעדה.עידן גדל בשדות העמק במושב היוגב, את חיבורו לקולינריה היה אפשר לזהות בגיל צעיר כשהיה נכנס למטבח לעזור לאימו בבישולים כבר שהיה בן 5.

במהלך הקיץ בלה מארחת אירועי בוטיק פרטיים ועסקיים בסדר גודל של עד 150 אורחים, ובמהלך החורף היא מארחת אירועים אינטימיים עם עד 90 מוזמנים בחלל המסעדה.

מסעדת בלה היא חלק מקבוצת מסעדות מצליחות: צ'אנג בה התאילנדית בחיפה, יקנעם ובקריות ומסעדת "לוקו טולום" בטולום שבמקסיקו.
 
לאורך כל השנה מתקיימים אירועים קטנים בחדר ה- VIP שלה, המתאים לעד 25 אנשים. בחודשי הקיץ, בימי רביעי וחמישי החל מהשעה 20:00, ניתן להגיע לבר הלילה שלנו, Pazzo Bar, הממוקם בגינה שלנו. בר הלילה שלנו מספק חווית לקוח ייחודית המציגה את המטבח לצד הבר, אל מול הלקוחות.
עוד על ה-Pazzo Bar ניתן לקרוא כאן.
המסעדה נגישה לנכים ובעלי לקויות. יש חניה בקרבת המסעדה.

 

bottom of page